Жахливий інцидент. На Дмитра Кулебу та його улюбленців напав пес: міністр показав глибокі рани від укусів (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дмитро Кулеба, якого частенько можна побачити в дорогих дизайнерських речах , потрапив в дуже неприємну ситуацію. Під час ранкової прогулянки міністра закордонних справ України покусала собака. Політик показав сліди укусів.

За словами Кулеби, інцидент стався під час його прогулянки з песиками. На улюбленців міністра напав великий пес. Ймовірно, Дмитро почав захищати своїх песиків, тому що дісталося і йому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму Instagram Кулеба показав фото закривавленої ноги, де видно глибокі рани. На щастя, міністру швидко надали допомогу.

Собак треба любити, але й тримати на повідках. Великий собака, якого вигулювали без повідка, напав на моїх під час прогулянки. І принагідно на мене,

— розповів політик.

Жахливий інцидент. На Дмитра Кулебу та його улюбленців напав пес: міністр показав глибокі рани від укусів (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/dmytro_kuleba/

Також Кулеба подякував медикам за своєчасну допомогу. Цікаво, що в лікарні на зміні була інтернка з Індії, яка попри війну вирішила залишитися та працювати в Україні.

Нагадаємо, що у міністра закордонних справ є троє улюбленців — Густав, Бенджі та Марік. Останнього песика у 2022 році врятували з Маріуполя.

Жахливий інцидент. На Дмитра Кулебу та його улюбленців напав пес: міністр показав глибокі рани від укусів (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/dmytro_kuleba/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно обраниця очільника Міністерства закордонних справ України розповіла, чи планують вони з Дмитром дітей. Відповідь Павелецької здивувала багатьох українців.