"Везе мене швидка до Києва, не зніматися": В'ячеслав Узелков повідомив про свою госпіталізацію (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомому українському боксеру, а наразі шоумену та тренеру "Зважених та щасливих" В'ячеславу Узелкову, який потрапив до лікарні, стало гірше. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, стало відомо, що Узелкова госпіталізували до однієї із столичних лікарень. Про це В'ячеслав розповів у себе  в Instagram-stories. До Києва Узелкова привезли з Вінниці, де він нині мешкає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з кадрів колишнього інтерконтинентального чемпіона везли у кареті  швидкої допомоги. Фото з швидкої боксер підписав наступним чином:

І везе мене швидка до Києва, не зніматися.

"Везе мене швидка до Києва, не зніматися": В'ячеслав Узелков повідомив про свою госпіталізацію (ФОТО) - фото №1

Варто зауважити, що В'ячеслав не став вдаватися до подробиць та лишив у секреті те, через що у нього виникли проблеми зі здоров'ям. При цьому, 44-річний Узелков минулого тижня натякнув, що його самопочуття серйозно похитнулося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марина Боржемська відверто зізналася, чому 22 роки прожила з чоловіком-аб'юзером В'ячеславом Узелковим. За словами Марини, Вʼячеслав часто її принижував. І все ж таки колишній чоловік вмів нею вправно маніпулювати, аби вона не пішла від нього.