Саша Бо ледве доїхала до лікарні: що сталося з блогеркою та як вона зараз виглядає (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська блогерка-мільйонниця Саша Бо, яка пів року не передавала машини на фронт , у важкому стані потрапила в лікарню. А разом з інфлюенсеркою під крапельницями опинився і її чоловік. Що сталося з подружжям та в якому вони зараз стані – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Інстаграмі Саша Бо налякала підписників кадрами з лікарні. Блогерка розповіла, що її діти хворіють вже тиждень – спочатку в них були ознаки отруєння, а згодом піднялася температура. Проте з часом і Саша з чоловіком Платоном теж захворіли.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інфлюенсерка розповіла, її стан настільки погіршився, що вона ледь доїхала до лікарні. У цей час доньку вона залишила на маму, а за синами від колишнього шлюбу доглядає наразі її ексчоловік. Сама ж Саша почуває себе набагато краще, але за останні дні вона схудла щонайменше на три кілограми, а увесь цей час дівчині було зле.

Позавчора зранку нас з чоловіком госпіталізували в інфекційну лікарню з діагнозом гостре харчове отруєння з реактивним панкреатитом. Зараз нам вже краще.
Позавчора я не могла стояти на ногах. Платону було ще гірше. В шостій ранку була змушена писати своїй мамі та Ігору, щоб забрав хлопців до себе якнайшвидше, бо я навіть не в стані була зробити їм сніданок. Мама приїхала, щоб посидіти з Вірочкою, поки ми поїдемо на обстеження. Поки дійшла до авто, то сідала на землю разів шість, бо в очах темнота, в роті пісок, а в голові вертольоти,

– повідомила Саша Бо.

Саша Бо ледь доїхала до лікарні: що сталося з блогеркою та як вона зараз виглядає (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/sashaabo
Саша Бо ледь доїхала до лікарні: що сталося з блогеркою та як вона зараз виглядає (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/sashaabo
Саша Бо ледь доїхала до лікарні: що сталося з блогеркою та як вона зараз виглядає (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/sashaabo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Саша Бо хрестила доньку і зворушила Мережу кадрами таїнства. Блогерка показала, як пройшов особливий день у їхньому житті.