Взірцева пара! Валерій Залужний замилував прихильників спільним фото з коханою дружиною

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Валерій Залужний, який нещодавно отримав звання Героя України, викликав справжній фурор в Мережі, опублікувавши фото зі своєю дружиною Оленою. Детальніше — на HOCHU.ua!

Ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний порадував своїх прихильників фотографією з дружиною. На своїй сторінці у Facebook військовослужбовець опублікував архівний знімок з коханою, на тлі поля. На фото пара позує у військовій формі та бронежилетах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Можна побачити, що Валерій ніжно обіймає свою дружину однією рукою за плечі, а Олена пригортається до нього. При цьому пара щиро усміхається.

Взірцева пара! Валерій Залужний замилував прихильників спільним фото з коханою дружиною - фото №1
Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Це миле фото спричинило справжній "бум" в Мережі. Прихильники засипали родину Залужного компліментами та словами подяки за його службу. Проте сам генерал не додавав до фотографії жодних підписів. Ось що українці пишуть під світлиною Валерія: "Взірцева пара", "Ви чудові", "Найкращі!", "Слава Герою України та вдячність дружині за підтримку та терпіння".

Взірцева пара! Валерій Залужний замилував прихильників спільним фото з коханою дружиною - фото №2
Фото: facebook.com/vzaluzhnyi
Взірцева пара! Валерій Залужний замилував прихильників спільним фото з коханою дружиною - фото №3
Фото: facebook.com/vzaluzhnyi
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 8 лютого президент Володимир Зеленський звільнив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. На його місце Зеленський призначив генерал-полковника Олександра Сирського, про якого ми нещодавно розповідали цікаві факти. Це рішення викликало хвилю обурення серед українців. Багато зірок також досить емоційно відреагували на відставку Залужного та підтримали колишнього головнокомандувача.