"Таке підробити неможливо": Коля Сєрга похизувався світлиною з Залужним, зробленою на запорізькому напрямку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український музикант, а нині військовослужбовець Коля Сєрга, брат якого воює на боці росії , вже неодноразово бачився та особисто спілкувався з українським "залізним генералом". Але, за його словами, кожна така зустріч надає йому з кожним разом все більше позитивних емоцій та натхнення.

На цей раз співзасновник "Культурного десанту" Коля Серга виклав фото з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і начальником Генштабу ЗСУ Сергієм Шапталою. Раніше Коля Сєрга ділився, що такі зустрічі надихають його працювати задля перемоги ще більше. І цей раз не став виключенням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram артист опублікував спільний кадр з військовими. Світлина була зроблена на запорізькому напрямку, куди Валерій Федорович та Сергій Олександрович приїхали на позиції до захисників України.

Я не знаю що може надихнути більше, ніж зустріч з Главкомом ЗСУ Валерієм Федоровичем Залужним і начальником ГШ ЗСУ Сергієм Олександровичем Шапталою на позиціях наших воїнів запорізького напрямку.
Якщо в когось виникло відчуття, що в описі до фото я трохи гіперболізую, то подивіться на моє обличчя на фото. Таке підробити неможливо,

– зазначив Коля Сєрга.

"Таке підробити неможливо": Коля Сєрга похизувався світлиною з Залужним, зробленим на запорізькому напрямку - фото №1
Фото: instagram.com/thekolya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Коля Сєрга зізнався, з  ким підтримує стосунки з росії.  Ім'я таємного приятеля артист не став називати.