Думав, що більше ніколи не одружиться: Войтенко здивував неочікуваною заявою після того, як зробив пропозицію

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Виконавець однієї з головних ролей в серіалі "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко, п'ятий сезон якого вийде вже навесні,  освідчився своїй обраниці  Наталії Камінській. Але прихильники актора можуть навіть не здогадуватися, що він довгий час думав, що більше ніколи не одружиться. Як дівчина змінила його думку? Читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

У День всіх закоханих відомий український актор Костянтин Войтенко зробив важливий романтичний вчинок. Він освідчився своїй коханій. За слова артиста, вони з Наталею вже були знайомі, але їхні стосунки зародилися під час війни. Ось, що він розповідає про історію кохання:

Думав, що більше ніколи не одружиться: Войтенко здивував неочікуваною заявою після того, як зробив пропозицію - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На початку повномасштабної війни я активно займався волонтерською діяльністю. І от прийшов черговий запит на бронежилет. Мав залишити його у знайомих, аби ті передали військовому. Коли приїхав віддавати бронік, двері мені відчинила Наталі. Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, аби знайти кішку, яка загубилася. З Наталі вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обійнялися. І ці обійми вийшли такими незвичайними й дивовижними, що все одразу стало зрозуміло. Після цього Наталі поїхала до Польщі, між нами зав’язалася переписка. За місяць вона повернулася з сином в Україну і ми вже не розлучалися.

Прихильник Кості знають, що він вже був у шлюбі. Від першої дружини в нього є 6-річна донечка Емілія. Актор зізнався, що не хотів більше одружуватися і навіть не приховував це від Наталі, але ця думка швидко змінилась.

Думав, що більше ніколи не одружиться: Войтенко здивував неочікуваною заявою після того, як зробив пропозицію - фото №2

Цікавий факт: я був упевнений, що більше ніколи не одружусь. І не приховував від Наталі. Ми з нею розмовляли про це ще на початку нашого спілкування. Але справжні почуття роблять дива. Я ніколи не відчував такого кохання до когось і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко,

— поділився актор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що розлучення Костянтина Войтенка було дуже гучним та скандальним. Його колишня Валентина Мариніна розповіла про те, що актор гамселив її та маніпулював навіть після розставання. Пізніше він  відреагував на цю заяву . Войтенко говорив, що слова його колишньої дружини не є правдивими, тому він планує розбиратися з нею в правовому полі.

Фото: пресслужба Нового каналу