"Я сказала так": дівчина актора Костянтина Войтенка повідомила, що вони одружаться (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кохана дівчина українського актора Костянтина Войтенка Наталія Камінська, яка  відреагувала на звинувачення колишньої свого обранця, повідомила про те, що Войтенко зробив її пропозицію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Щасливі кадри Наталія розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram . На них видно, як Камінська обіймає Войтенка, демонструючи свою обручку. Символічно, що артист вирішив зробити пропозицію в день закоханих. Локацією для найважливішого моменту в житті чоловік обрав один з київських ресторанів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Камінська ж, звісно не стала тримати паузу та повідомила підписникам, що саме відповіла коханому. Свій пост вона підписала лаконічно:

Я сказала "так".

"Я сказала так": дівчина Костянтина Войтенка повідомила, що вони одружаться (ФОТО) - фото №1
"Я сказала так": дівчина Костянтина Войтенка повідомила, що вони одружаться (ФОТО) - фото №2

Зауважимо, що для Войтенка це вже буде другий шлюб. До цього він був одружений на танцівниці й акторці Валентині Мариніній. Від першого шлюбу Костянтин має доньку Емілію. Попередні стосунки артиста закінчилися на тому, що  дружина звинуватила свого чоловіка у аб'юзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Костянтин Войтенко відповів ексдружині на звинувачення у тиранії. Однак, знову почав нею маніпулювати.