Навчалася в університеті радіоелектроніки, а працювала у митній службі: що треба знати про дружину Олександра Сирського

Знаменитості
997
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нещодавно посаду головнокомандувача ЗСУ зайняв Олександр Сирський. Ми вже розповідали все, що потрібно знати про нього, а тепер поділимося цікавими фактами з біографії його дружини — Тамари Харченко.

Цікаві факти з біографії Тамари Харченко

Навчалася в університеті радіоелектроніки, а працювала у митній службі: що треба знати про дружину Олександра Сирського - фото №1
Фото: biography.com.ua

Тамара Харченко, дружина головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського, народилась 19 травня 1972 року. Вік — 51 рік. Знак Зодіаку — Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впродовж тривалого часу Тамара проживала в Конотопі. Однак пізніше переїхала до Харкова. Там вона закінчила технікум, а згодом здобула вищу освіту в Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Ким працює дружина Олександра Сирського? Тамара працювала у Державній митній службі України. Вона обіймала посаду головного державного інспектора (категорії В), як вказано в декларації, поданій у березні 2021 року.

Навчалася в університеті радіоелектроніки, а працювала у митній службі: що треба знати про дружину Олександра Сирського - фото №2
Фото: biography.com.ua

Щодо майна, з 2013 року Тамара Харченко володіє садовим будинком площею 152,9 кв. м у селі Шамраївка Київської області, а також кількома земельними ділянками у цьому ж населеному пункті. Крім того, з 2019 року вона має 25% прав на квартиру в Києві площею 105,6 кв. м, співвласниками якої є її чоловік, батько та син Олександр.

У Олександра Сирського та Тамари Харченко є два сини — Олександр і Антон. Саші скоро має виповнитись 6 років, а ось Антон вже дорослий і мешкає окремо у Сіднеї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали  цікаві факти про співачку Марію Сур. Ця дівчина з Запоріжжя має всі шанси представити Швецію на Євробаченні-2024.

Головне фото: колаж HOCHU.ua на основі фото parlament.ua