"Професійний спорт - це інвалідність": Узелков вийшов на зв'язок після госпіталізації та заявив, що причиною потрапляння у лікарню став спорт

Знаменитості
3 724
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ексбоксер В'ячеслав Узелков
Фото: facebook.com/viacheslav.uzelkov

Спортсмен дав поради батькам, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей.

Знаменитий український ексбоксер, а наразі популярний медійний фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, який повідомив про свою госпіталізацію до однієї з лікарень Києва, розповів про те, як він наразі себе почуває. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це знаменитість повідомив на своєму офіційному акаунті в Instagram . Він розповів, що знаходиться на лікуванні у Національному науковому Центрі хірургії та трансплантології імені Шалімова.

В’ячеслав зізнався, що проблеми зі здоров’ям у нього розвинулися внаслідок професійного заняття спортом. Щоправда, колишній спортсмен на став говорити, що саме та коли з ним сталося.

Цей допис до батьків, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей. Так от, я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут, в лікарні Шалімова. Я не відмовляю від результатів і досягнень, і усіх почестей. Але потім що? Лікарня і інвалідність, і допомога друзів. Я не плачу, а дякую своїм друзям і близьким знайомим, що одразу відгукнулися і допомогли мені. Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. Усім миру і добра і обдумуйте вибір для ваших дітей,
- наголосив В’ячеслав.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марина Боржемська зізналася, чи знайшла когось після розлучення з В'ячеславом Узелковим. Жінка заявила, що запитання про коханого чоловіка викликають у неї спірні емоції і вона переконана, що може реалізуватися і без коханого.