Втомлені очі та ні краплі безтурботності: як змінився Володимир Зеленський за два роки війни в Україні (ФОТО)

Знаменитості
3 020
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Володимир Зеленський, фото
Getty Images

Тепер посмішка на обличчі президента України — справжня рідкість

Сьогодні, 24 лютого — другі роковини повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ми вже пригадували імена зірок, що загинули на фронті за ці непрості два роки. А тепер порівняємо старі та нові фото президента України, щоб побачити, як змінилась його зовнішність.

Усі українці помітили зміну зовнішності президента Володимира Зеленського за час повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Зазнав змін і стиль гаранта влади: вишукані костюми в класичному стилі він замінив на простий одяг у кольорах хакі з патріотичною символікою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зміни, звісно, можна помітити й на обличчі Володимира. Від безтурботного актора, який обіймав пост президента України у 2019 році, не лишилося ні сліду. Тепер Зеленський — людина з глибокими зморшками, бородою та втомленими очима.

Володимир Зеленський до і після війни, фото
Getty Images

На знімках до 24 лютого 2022 року президент виглядав навіть молодшим за свій вік — на той момент йому лишень виповнилося 44 роки. Непростий час, складні випробування, жахіття війни додали зайвих років президенту.

Президент України Володимир Зеленський, фото
Getty Images

Тепер Володимир виглядає значно старшим за свій вік. До речі, раніше Зеленський розповідав, що в нього сильно впав зір, тож тепер він користується окулярами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також 24 лютого відзначають церковне свято — друге Обретіння голови Іоанна Предтечі. Дізнайтеся, що не можна робити цього дня.