“Були, є і будуть”: Тарас Тополя висловився про роботу артистів під час війни

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тарас Тополя фото
instagram.com/tarastopolia

Фронтмен гурту "Антитіла" розповів, чи доречно, на його думку, проводити концерти під час війни

Тарас Тополя, який нещодавно розповідав для нашого видання про традиції у своїй сім'ї , висловив свою думку щодо діяльності зірок в умовах війни. Адже дискусії про проведення великих концертних шоу в Україні в такий непростий час тривають вже не перший рік.

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя також вирішив озвучити свою позицію про необхідність артистів. За його словами, такі люди будуть потрібні завжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Артисти — це люди, які мають дар творця відчувати події навколо і передавати це відчуття мелодією і словом. Артисти наповнюють емоціями життя інших, дають їм розраду, сльози, щастя, сміх, відкривають нові сенси через творчість. І якщо хтось скаже, що вони не потрібні, вони все одно будуть. Бо певним людям притаманно творити, вони самореалізовуються у творчості,
розповів Тарас виданню "Ти Київ".

Тополя також нагадав про те, що навіть у концтаборах Освенциму та Бухенвальді були артисти. Попри жах та страждання, вони співали, щоб підняти дух інших та зберегти надію.

Навіть у штурмових загонах є свої артисти, таланти, одягнуті у піксель. Звичайно, характер творчості війна змінює, це очевидно, але артисти були, є і будуть,
— додав Тополя.

Також Тополя згадав волонтерську діяльність артистів, яка приносить велику користь нашій країні. Наприклад, піл час світового благодійного туру гурт “Антитіла” зібрав 650 тисяч доларів для закупівлі 10 тисяч якісних аптечок для українських військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А нещодавно Тарас Тополя потішив новиною про дует з дружиною. Артист натякнув, що їхня спільна пісня може стати саундтреком до фільму.