Важко впізнати! 5 українських блогерів, які кардинально змінились після популярності (ФОТО)

Знаменитості
1 433
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Юля Верба і Саша Бо, фото
Соцмережі

Як не крути, але гроші мають значення та відкривають нові горизонти, а герої нашої добірки це лиш підтверджують

Нині українські блогери, якоюсь мірою, витіснили зірок шоубізнесу. Про них пишуть ЗМІ, за ними слідкують сотні тисяч користувачів, а їх статки просто вражають. Всіх цікавить, їхній секрет успіху, кількість грошей та, звісно, їхня зовнішність, яка з рівнем популярності кардинально змінюється.

Багато зірок соцмереж на початку свого шляху мали кардинально інший вигляд. Деяких навіть важко впізнати. Зараз їхня зовнішність підкорегована уколами краси, умілими руками пластичних хірургів та якісним доглядом за собою. Наша редакція вирішила пригадати, якими були відомі українські блогери в минулому та який вигляд вони мають зараз. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Даша Квіткова

Даша Квіткова прославилася завдяки участі в шоу “Холостяк”. Тепер вона відома блогерка, яка надихає тисячі дівчат. До того, як стати зіркою соцмереж, Даша експериментувала з кольором волосся — зокрема вона була брюнеткою. Тепер Квіткова світловолоса красуня зі стрункою фігурою. А ще вона, як мінімум, робила ринопластику.

Даша Квіткова зараз та колись, фото
instagram.com/kvittkova

Саша Бо

Свій шлях до популярності Олександра почала протоптувати у 2016 році. Тоді дівчина з Івано-Франківська народила першого сина та ділилась в Мережі своїм досвідом материнства й секретами краси. Згодом на Instagram Саші Бо почали активно підписуватись люди. Нині вона може похизуватися аудиторією, яка складає два мільйони підписників. А ще Саша доклала чималих зусиль та грошей до своєї трансформації — вона збільшувала губи та груди, робила ринопластику й колола ботокс.

Саша Бо зараз та в молодості, фото
instagram.com/sashaabo

Юлія Верба

Вербинець Юлія подалась в блогери у 2017 році. Юна дівчинка просто показувала своє життя та стала феноменально популярною на просторах Instagram. Хоча Вербі всього 20 років, вона вже встигла добряче змінити свою зовнішність — зробити губи, наростити волосся та вії. А ще русява від природи блогерка частенько змінює колір волосся. Частіше за все її можна побачити блондинкою чи рудою.

Фото, якою Юля Верба була раніше
instagram.com/verbaaa.verbaaa

Анна Трінчер

Звісно, Анна Трінчер — співачка та актриса, однак не варто ігнорувати той факт, що вона ще й блогерка, за життям якої в соцмережах стежить понад два мільйони користувачів. 22-річна зірка вже встигла помітно збільшити губи, розмір грудей та набила декілька тату.

Анна Трінчер до та після популярності, фото
instagram.com/annatrincher_official

Олександр Волошин

Колишній чоловік Анни Трінчер теж пережив неабиякі трансформації. Блогер побудував свою кар'єру завдяки хайпу. З усім тим, за ним активно слідкують чимало прихильників. До того, як стати відомим, Сашко мав темне коротке волосся. Якийсь час він був блондином, а тепер має модну стрижку та м'язисте тіло з татуюваннями. Щоправда, до пластичних операцій блогер не вдавався.

Олександр Волошин до та після популярності, фото
instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно відома блогерка Наталі Литвин вперше стала мамою. Вона не стала приховувати обличчя малюка.