Монолук від королеви Летиції: новий вишуканий образ Її Величності (ФОТО)

Знаменитості
1 604
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Королева Летиція 2024, фото
Фото: Getty Images

Король та королева Іспанії перебувають з візитом у Великій Британії

Раніше ми писали, що королева Летиція зачарувала образом у трендовому жакеті. Тепер же Її Величність продемонструвала вбрання в ідеальному синьому кольорі. Більше про цей образ - розповідаємо далі.

Король Іспанії Філіп VI та його дружина, королева Летиція, прибули з візитом до Великої Британії. Вони відвідали службу подяки за королем Греції Констянтином II, що відбулася в каплиці Святого Георгія у Віндзорі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для своєї появи на публіці Її Величність обрала лаконічне вбрання. Це була гарна темно-синя мідісукня з ременем, що підкреслював тонку талію королеви. Поверх неї Летиція накинула пальто в тон від Carolina Herrera. Доповнювали аутфіт туфлі на підборах від Lodi, сережки-висячки з перлами та замшевий клатч. Також королева Летиція зробила традиційні укладку та макіяж.

Королева Летиція 2024, фото
Фото: Getty Images

Щодо короля Філіпа VI, він віддав перевагу чорному костюму, білій сорочці, темно-синій краватці та чорному пальто. Певно, на вулиці було прохолодно, тож Його Величність прикрив шию шарфом.

Король Іспанії Філіп VI та королева Летиція 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше королева Летиція показала, як стильно поєднувати трендове взуття та аксесуари. Завдяки цьому ви виглядатимете на всі 100!