Обожнює українок та може перемогти на Євробаченні 2024: що потрібно знати про швейцарського співака Nemo (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Немо Меттлер, фото
Фото: instagram.com/ellamettler/

Ділимось цікавими фактами про нового лідера Євробачення 2024

Вже кілька днів Мережа закипає від новин про Немо Меттлера — учасника Євробачення 2024 зі Швейцарії, який, за прогнозами букмекерів, має всі шанси на перемогу в пісенному конкурсі. Хто він такий? Редакція Хочу! ділиться цікавими фактами про прогресивного артиста.

Немо Меттлер виступає під псевдонімом Nemo. Свою конкурсну пісню The Code співак презентував ще місяць тому, але тільки зараз вона привернула увагу слухачів. Нині молодий артист має 19% шансів на перемогу на Євробаченні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаві факти про Nemo (Немо Меттлер)

Немо Меттлер з'явився на світ 3 серпня 1999 року в місті Біль, Швейцарія. Вік — 24 роки. Знак Зодіаку — Лев.

Немо з дитинства обожнював музику. Ще бувши дитиною, він навчився грати на скрипці, фортепіано та барабанах.

Немо доволі швидко став популярним. У 18 років випустив платиновий сингл і два мініальбоми. Тоді ж артист отримав 5 нагород на премії Swiss Music Awards.

У 2020 році Немо почав виходити за межі країни. Він випустив кілька пісень англійською, а згодом записав альбом “Whatever Feels Right”.

У лютому 2024 року співак був обраний представляти Швейцарію на конкурсі Євробачення з піснею The Code. Немо обрали в рамках внутрішнього відбору телекомпанії SRF — цим процесом займалась комісія, яка складалась з понад 240 міжнародних членів громадського журі та 30 міжнародних експертів.

У 2023 році Немо назвав себе небінарним. Співак просить звертатись до нього “вони”. Більше відомостей про особисте життя артиста невідомо.

У співака доволі цікавий та яскравий стиль. Він має короткі кучері, носить прозорі окуляри та ефектний одяг.

Творчість артиста зосереджена довкола тем гендерної ідентичності, ментального здоров'я та самореалізації. До речі, пісня The Code, з якою він виступатиме на Євробаченні, теж присвячена цим темам. У кліпі Немо шукає своє місце серед цього світу.

У Немо є сестра — Елла. Вона — відомий та талановитий фотограф. Дівчина часто робить професійні знімки для свого брата.

А ще цікаво, що Немо з особливою теплотою ставиться до українців. Коли артист зустрів alyona alyona та Jerry Heil, зізнався, що фанатіє від них та їхньої пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно alyona alyona та Jerry Heil розірвали зал своїм виступом євровечірці. Українську пісню "Maria & Teresa" вже знають у Європі напамʼять.