Україна стрімко падає в рейтингу: у букмекерів зʼявився новий фаворит Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
4 106
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Nemo
Фото: .instagram.com/nemothings

Цей артист зміг посунути з провідних позицій навіть Baby Lasagna, хоча останній тривалий час був головним фаворитом конкурсу

І хоча представниці України на Євробаченні 2024 викликали фурор на сцені євровечірки у Мадриді, букмекери вже не впевнені, що alyona alyona та Jerry Heil зможуть здобути перемогу на міжнародному конкурсі. Хто тепер став лідером у стрімко змінному рейтингу — розповідаємо нижче!

На сайті Eurovision World знову оновилася таблиця ймовірних переможців Євробачення 2024. Тривалий час першу сходинку посідали представниці України з піснею “Maria & Teresa”, однак останнім часом артистки стають все далі від переможного місця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більше ніж місяць у списках лідерів був хорватський співак, справжнє ім’я якого — Марко Пурішич. Його пісня “Rim Tim Tagi Dim” помітно відрізняється від інших конкурсних композицій, тому не дивно, що вона завірусилася у Мережі ще до першого півфіналу.

Однак тепер таку статистику змінив представник Швейцарії — співак Nemo. Зараз його пісню “The Code” букмекери оцінюють як переможну, а у відношенні до інших конкурсантів він має 18% шансів на перемогу.

Третю сходинку у рейтингу букмекерів займає італійка Анджеліна Манго з піснею “La noia”. А ось представниці України alyona alyona та Jerry Heil тепер опустилися аж на 5-те місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями завершилося голосування в “Дії” за склад нацжурі на Євробачення 2024. До опитування доєдналося понад 235 тисячі українців!