Богохульство чи мистецтво? Ріанна знялась в образі напівоголеної черниці, чим розгнівала прихильників (ФОТО)

Знаменитості
689
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ріанна, фото
Фото: instagram.com/badgalriri/

Популярна співачка поділилась відвертими кадрами з недавньої фотосесії, однак нарвалась на критику суспільства

Співачка Ріанна, яка, за чутками, зараз чекає третю дитину прикрасила обкладинку відомого глянцю. Зірка з’явилась в образі напівоголеної черниці, через що спричинила справжній скандал в Мережі.

Ріанна з'явилася на обкладинці останнього номера журналу Interview Magazine. На головній фотографії глянцю співачка позувала в костюмі черниці, який ледь прикривав її груди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ріанна на обкладинці журналу, фото
Фото: instagram.com/badgalriri/

Такий одяг вважається традиційним для членів релігійних орденів, тож багато шанувальників висловили своє засудження з цього приводу. 36-річну співачку зокрема звинуватили в неповазі до християнства та католицизму.

Як зараз виглядає Ріанна, фото
Фото: instagram.com/badgalriri/
Ріанна, фото
Фото: instagram.com/badgalriri/

Варто зазначити, що на знімках Ріанна позує і в інших, не менш провокативних, вбраннях. Вона сидить на стільці в перуці та синьому кардигані на голому тілі. Співачка також знялась в коротеньких шортах та прикрила оголені груди руками й ручкою.

Ріанна з цигаркою, фото
Фото: instagram.com/badgalriri/

На одному з фото зірка також позує в прозорій блузі, поверх якої одягнутий блискучий бра. А ще на цьому ж кадрі Ріанна тримає в руках запалену цигарку. Якщо артистка справді вагітна, то це не найкращий реквізит для фотосесії…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Ріанна презентувала нову колекцію спідньої білизни . Зірка вирішила не платити моделям та на своєму тілі показала спокусливі вироби від свого бренду.