Ріанна виставила на продаж розкішний пентхаус, який колись купила у зірки серіалу "Друзі": ось як він виглядає (ФОТО)

Новини шоубізнесу
11 424
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Судячи з усього, артистка більше не має планів на пентхаус, тому вирішила розпрощатися з ним за чималу суму грошей

Американська співачка барбадоського походження Ріанна, яка нещодавно виступила на передвесільній вечірці сина одного з найбагатших бізнесменів, виставила на продаж розкішний пентхаус. Навряд таке рішення вона прийняла через брак коштів, тому, скоріш за все, життя у пентхаусі в самому центрі Лос-Анджелеса її більше не приваблює. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє  Robb Report, раніше розкішне житло було власністю зірки серіалу “Друзі” Меттью Перрі, який нещодавно пішов у засвіти. Свого часу Ріанна купила його за 21 мільйон доларів, однак зараз його ціна піднялася до 25 мільйонів доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: The Mega Agency
Фото: The Mega Agency

Розкішна нерухомість охоплює весь 42-й поверх та налічує 860 квадратних метрів. За солідну суму новим власникам буде доступно чотири спальні, п'ять ванних кімнат, вітальню, кухню, їдальню, сховище для вина, ігрову кімнату та власний кінотеатр. Але і на цьому все не закінчується, адже пентхаус має відразу чотири тераси, які відкривають розкішний краєвид на океан та гори.

Фото: The Mega Agency
Фото: The Mega Agency
Фото: The Mega Agency
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, через кілька місяців після пологів Ріанна блиснула фігурою в спідній білизні . У спекотній фотосесії зірка позувала в сріблястих лосинах і чорному мереживному бюстгальтері.