Зірку Євробачення 2024 alyona alyona застукали з новим бойфрендом: ось як він виглядає (ФОТО)

Новини шоубізнесу
35 663
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona
Фото: alyona.alyona.official

Довго тримати особисте життя у таємниці артистці не вдалося

Відома українська реперка Альона Альона, яка вже зовсім незабаром представлятиме Україну на Євробаченні 2024 засвітилася на публіці зі своїм новим бойфрендом. І хоча артистка приховує коханого , її прихильники знайшли спосіб дещо прочинити двері до її особистого життя. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Сама alyona alyona не приховує, що зараз перебуває у стосунках. Проте говорити багато про нового коханого вона не вважає за потрібним, а навпаки, намагається ділитися деталями особистого життя тільки з близьким колом свого спілкування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж днями, як повідомляє блогер-пліткар Богдан Беспалов, реперку помітили у компанії її загадкового коханого. У своєму блозі він опублікував декілька кадрів Альони Альони з її новим хлопцем, які “злили” йому підписники. А судячи з розмов артистки з бойфрендом, вона їхала на перше знайомство з його батьками.

У місті Долина Івано-Франківської області в “Епіцентрі” випадково зустріли Альону Альону з її хлопцем. Із розмови вдалося почути, що вони їдуть додому на знайомство з його мамою. Артистка була трохи схвильована. Його батьки живуть десь в області, ніби у Вигоді (не вдалося точно розчути),
— пише Богдан Беспалов.
alyona alyona
Фото: bespalovmedia
alyona alyona
Фото: bespalovmedia
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Jerry Heil та alyona alyona назвали своїх фаворитів на Євробаченні 2024. Артистки розсекретили, кого вважають сильними конкурентами.