"Назавжди твоя!": нова пасія Мурата Налчаджіоглу присвятила йому багатообіцяюче тату (ФОТО)

Знаменитості
9 418
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Фоксі і Мурат Налчаджіоглу
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Це вже другий напис на тілі, який Анастасія Фоксі присвячує колишньому чоловікові Ані Лорак

Тільки нещодавно Анастасія Фоксі пʼяною зливала фрагменти власної сварки з Муратом Налчаджіоглу, як тепер вона зізнається йому у довічному коханні. А на знак підтвердження цього дівчина набила тату, присвячене колишньому чоловікові зрадниці Ані Лорак. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі, Мурат з великим задоволенням представив світлину своєї обраниці, де видно чітке виконання нового тату. Анастасія, як справжня романтична душа, обрала місце для татуювання — ребра, де вона залишила вираз "forever yours Murat", що в перекладі на українську значить: "назавжди твоя, Мурате".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, варто зазначити, що це не перше татуювання, присвячене стосункам Муратом Налчаджіоглу та Анастасії Фоксі. Раніше вони разом з вирішили увічнити свої почуття та вибрали для цього більш інтимне місце — під грудьми. Саме там вони разом набили фразу "forever yours". Тому тепер в Анастасії є два татуювання, які символізують глибоке кохання до її бойфренда.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після публічної сварки дівчина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чи утримує її бізнесмен . Дівчина розсекретила, чи сама забезпечує себе і свого сина.