Пʼяна коханка Мурата Налчаджіоглу жорстко присоромила його: публічну сварку колишнього Ані Лорак злили у Мережу

Новини шоубізнесу
4 700
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Дівчина не стримувала емоцій та лихословила прямо на відео для своїх соцмереж, жаліючись на її публічні стосунки з бізнесменом

Мурат Налчаджіоглу ледь не відразу після розриву з Лілією Реус знайшов нову кохану, а відтоді транслює щасливі стосунки у своїх соцмережах . Проте виявилося, що не все так ідеально у нього з Анастасією Фоксі, адже днями блогерка не стримала емоцій і емоційно пожалілася, що її не влаштовує. А свідком цього всього став не тільки сам Мурат, а ще й тисячі підписників.

Так, після світського заходу у Києві, на якому Мурат Налчаджіоглу зʼявився разом з новою коханою, дівчина шокувала багатьох своїм відвертим відео. У сторіс Анастасія вийшла напідпитку і почала звертатися до хейтерів, які ображають не тільки саму блогерку, а і її сина. На кадрах чутно, як Мурат намагається зупинити спіч своєї коханої, проте у відповідь він і у свою адресу почув деякі образливі слова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що відео сварки Анастасія Фоксі опублікувала у своїх Instagram-stories. Щоправда, довго там вони не зберігалися і вже за 10 хвилин вони були недоступні. Але, дехто встиг зберегти кадри сварки Мурата Налчаджіоглу та Анастасії Фоксі, в тому числі відео опублікувало видання Oboz.

Якщо тобі пох*й на твоїх дітей, то в мене він один і я в нього одна. Ви, с*ки, не маєте права чіпати мою дитину і ви всі йдете нах*й. І ти теж не чіпай ані мене, ані мою дитину. Я сама пояснюю, бо мене, окрім мене, ніхто не може захистити. А цей мій молодий чоловік сказав, що я його принижую, хоча я його захищала за будь-яких ситуацій. Але не цінують люди гарного ставлення. Я відверто зараз скажу, що мені нах*й не потрібні твої публічні стосунки, тому що я вважала, що все х*йня до тебе, але ні. Тому що дуже багато публічності в Google, в усій цій дичині. Я не можу бути твоєю, бо ти занадто шльондруватий для мене,
— видала Анастасія Фоксі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше нова кохана Мурата Налчаджіоглу зізналася, чи ревнує його до ексдружини. Вона натякнула, що колишнє подружжя не було таким щасливим, як демонструвало в соцмережах.