Найбажаніший "Холостяк" Олександр Терен у святковий день обрав автентичну вишиванку від українського модного бренду (ФОТО)

Знаменитості
1 869
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

У День вишиванки ветеран російсько-української війни теж не обійшовся від традиційного вбрання

У День вишиванки 2024 ветеран російсько-української війни Олександр Будько, відомий під позивним "Терен", знову привернув до себе увагу широкої аудиторії. Чоловік, який нещодавно став головним героєм нового сезону популярного шоу "Холостяк", з'явився у вишиванці від українського бренду Etnodim.

Для святкового образу Олександр обрав стильну лляну сорочку кольору хакі, яка вирізняється вишуканим вишитим орнаментом. Цей вибір не тільки підкреслив патріотичність героя, але й продемонстрував його відмінний смак. Вишиванка, яку обрав Терен, втілює сучасні тенденції та глибоку повагу до українських традицій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Олександр Терен
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

На офіційному сайті Etnodim таку сорочку можна придбати за 5600 грн. Вона вже викликала неабиякий інтерес серед шанувальників бренду та безпосередньо шоу "Холостяк", які буквально “поклали” сайт СТБ через заявки на участь у шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що поява знаменитостей у вишиванці надає святу ще більшого значення та символічності, нагадуючи всім про важливість збереження національної ідентичності навіть у складні часи. В тому числі традицію не обійшов президент України та перша леді — Володимир Зеленський та Олена Зеленська для своїх святкових образів теж обрали вишиванки, створені українськими брендами.