"Мені не подобаються п*дори": на блогера Ніколаса Карму напали прямо у центрі Львова, поки він знімав новий випуск свого проєкту (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ніколас Карма
Фото: instagram.com/nicolas_karma_official

Інфлюенсер поділився деталями неприємного інциденту та розповів, чим усе закінчилося

Відеоблогер Ніколас Карма став популярним у Мережі завдяки своїй традиційній рубриці “Скільки коштує look?”, у яку потрапляють як знаменитості чи скандальні чиновники , так і звичайні перехожі. Однак днями зйомка таких відео закінчилася для інфлюенсера доволі неприємним інцидентом. Що саме сталося — дізнавайтеся на Хочу!

Виявилося, що Ніколас Карма став жертвою нападників прямо у центрі Львова. Про це блогер повідомив у своєму блозі, показавши деталі сутички.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з відео, два молодики — ймовірно напідпитку — почали вигукувати в адресу Ніколаса неприємні речі. Згодом, коли між ними розпочався діалог, нападники почали висловлюватися щодо орієнтації блогера, вигукуючи: “Я вважаю, що ти гейської натуральності: мені не подобаються п*дори”.

Варто зазначити, що перехожі не залишилися осторонь та стали захищати Ніколаса Карму. Врешті решт нападники розпилили в обличчя блогеру газовий балончик і намагалися втекти, однак вже за годину їх знайшла поліція

Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом “Моя хата з краю”, а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей.
На жаль без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину,
— повідомив Ніколас Карма.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ніколас Карма “поспілкувався” з наймовчазнішою українською блогеркою. Інфлюенсер намагався розсекретити, скільки коштує її лук .