Євген Кот святкує день народження: 12 цікавих фактів про відомого танцюриста та секс-символа України

Знаменитості
1 883
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євген Кот, фото
Фото: instagram.com/kot_jenya

Сьогодні артисту виповнюється 36 років

Колись він був частиною балету Тіни Кароль, а зараз він переможець Танців з зірками, секс-символ України та танцюрист, якого обожнює вся країна. Цікаві факти про Євгена Кота читайте в нашому матеріалі. 

12 цікавих фактів з біографії Жені Кота

Related video

Євген Кот народився 20 травня 1988 року в місті Херсон. Йому 36 років. Знак Зодіаку — Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зріст та вага Жені Кота невідомі. Колись танцюрист ділився, що мав проблеми з зайвою вагою і важив 85 кг. Але завдяки правильному та збалансованому харчуванню він схуд і повернувся в гарну форму.

Женя Кот, фото
Фото: instagram.com/kot_jenya

Любов до танців жила в серці Жені ще з раннього дитинства. Професійно танцювати він почав в 13 років. Євген співпрацював з балетом JB, а також танцював в балеті Тіни Кароль.

У 2008 році в кар'єрі Євгена Кота стався перший важливий поворот. Він став фіналістом шоу "Танцюють всі", після чого отримав головну роль в шоу "Барон Мюнхгаузен" та "Вартові мрій". 

У 2019 році Євген Кот став популярним на всю Україну. Разом з Ксенією Мішиною він переміг в 6 сезоні шоу "Танці з зірками". А ще після цього танцюриста почали називати секс-символом країни.

Євген Кот мав і акторський досвід. Він зіграв роль коуча у комедійному серіалі "Великі Вуйки".

Улюблений аромат Євгена — пачулі. За словами танцюриста, цей запах асоціюється у нього з дружиною Наталею.

Хореограф має трьох домашніх улюбленців. В артиста є собака Ейву та два коти бурманської породи — Бандита і Лисицю.

Крім танців, в Євгена Кота є ще одна — мотоцикли. Нещодавно він придбав омріяний Harley-Davidson, а раніше їздив на спортивному мотоциклі.

А ще Євген Кот мріє співати. Однак на практиці втілювати це бажання в реальність він поки ще не почав.

Особисте життя Євгена Кота цікавить багатьох прихильниць, адже він вельми харизматичний та привабливий чоловік. Однак його серце вже дуже давно не вільне. У Жені Кота є дружина — Наталія Татарінцева, яка теж танцює. Пара познайомилась в одному з сезонів шоу "Україна має талант", в якому Наталя брала участь, а Євген був режисером-постановником. 18 січня 2019 року Женя та Наталя одружились, а зараз вони чекають на довгоочікуване поповнення в сім'ї, тож зовсім скоро Євген стане татом.

У Жені Кота був брат Дмитро. Це трагічна історія, адже кілька років тому він помер від раку. 

Женя Кот і брат, фото
Фото: instagram.com/kot_jenya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Наталю Татаринцеву — дружину Жені Кота. Вона чотириразова чемпіонка світу з пол-денсу та власниця бренду косметики.