Євген Кот вперше стане татом! Хореограф розсекретив новину у незвичайно чуттєвому відео

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український хореограф та суддя шоу "Україна має талант" поділився найбільш очікуваними змінами в особистому. Танцюрист Євген Кот та його дружина Наталія Татарінцева вперше стануть батьками! Що наразі про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

Вже не раз зіркове подружжя зізнавалося, що впродовж довгого часу вони мріяли стати батьками. І нарешті їх бажання здійснилося, адже тепер вони чекають на появу первістка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Радісною новиною хореограф та його дружина поділилися у спільній публікації в Instagram . Подружжя зробило це незвичайним образом, адже записало відео в автентичному українському стилі під колискову. У кадрі Євген та Наталія поклали у землю зерно, після чого наповнили глечик водою та полили посіяне. Таким чином вони відтворили етап зародження життя.

Сьогодні, у день Різдва, ми ділимося з вами нашою заповітною новиною і щиро дякуємо всім, хто бажав нам здійснення найголовнішої мрії для нашої родини! Ми чекаємо на тебе, наше Диво,

– повідомили Женя Кот та його дружина Наталія Татарінцева.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва зізналася, що відповідає батькам , які дістають запитаннями про онуків. Співачка зізналася, що відсутність дітей її не дуже турбує, чого не скажеш про її батьків.