Дружина 64-річного колишнього віцепрем'єра України Сергія Тігіпка розсекретила стать їх майбутньої дитини (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Тігіпко та Алла Зінкевич-Тігіпко
Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Пара очікує четверту спільну дитину, а хто саме у них народиться стало відомо тільки зараз

В лютому цього року дружина 64-річного колишнього віцепрем'єр-міністра України Сергія Тігіпко повідомила, що вони чекають народження четвертої спільної дитини. І тільки нещодавно, на останніх термінах вагітності, 39-річна бізнесвумен і блогерка Алла Зіневич-Тігіпко повідомила, хто в них народиться. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Як відомо, пара виховує трьох спільних синів, тому прихильники не раз висловлювали побажання, аби таку чоловічу компанію розбавила дівчинка. І цього разу вони мали рацію!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На своїй сторінці в Instagram Алла Зіневич-Тігіпко вирішила спочатку заінтригувати підписників, опублікувавши відео з костюмом для новородженого. Відразу розсекречувати стать малюка жінка не стала, тому продемонструвала універсальне дитяче вбрання бежевого кольору.

Дуже багато людей вгадали стать малюка і писали мені у дірект вірно. Цікаво у кого ще які припущення є?
— підписала публікацію дружина Сергія Тігіпко.

Проте вже на наступний день Алла Зіневич-Тігіпко нарешті повідомила, на кого очікує їх родина. На останніх термінах вагітності, із сильно округлим животом, блогерка нарешті вгамувала цікавість підписників і показала першу сукню для їх довгоочікуваної донечки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Сергія Тігіпко розповідала, як харчується, перебуваючи в положенні. 39-річна Алла Зіневич-Тігіпко повідомила, за яким саме принципом влаштований її раціон під час вагітності.