Хотів стати ченцем та займався боксом: 11 цікавих фактів про українського співака Ivan NAVI

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Іван Наві, фото
Фото: instagram.com/ivan_naviofficial/

Дізнайтесь більше про зірку української сцени

Ivan NAVI вже давно почав підкорювати українську сцену. Він має чимало прихильниць та нагород. Цікаві факти з біографії та особистого життя читайте в нашому матеріалі!

11 цікавих фактів з біографії Ivan NAVI

Ivan NAVI — це творчий псевдонім артиста, який придумав йому Кузьма Скрябін. NAVI — це Іван навпаки. Справжнє їм артиста — Іван Сяркевич.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іван Наві народився у Львові 6 липня 1992 року. Вік — 31 рік. Знак Зодіаку — Рак.

В юності Ivan NAVI професійно займався боксом, але кинув спорт, щоб займатись музикою. Цікаво, що артист навіть брав участь у регіональних змаганнях.

Музику, як і спорт, Іван Наві любив з самого дитинства. Він вміє грати на акордеоні. Закінчив п'ять класів музичної школи. А ще Ivan NAVI в дитинстві співав у церковному хорі й хотів стати ченцем.

Як вже можна здогадатись, Ivan NAVI вірить в Бога та Божу допомогу. В артиста навіть є особливий оберіг — пояс з Почаївського монастиря.

Ivan NAVI — справжня зірка телешоу. Ви могли бачити його в таких проєктах, як Шоу №1", "Голос країни. Все по-чесному", "Співай як зірка", де його, до речі, помітив Кузьма Скрябін.

Іван співає лише українською. Артист каже що це голос його душі. Та в планах в нього є записувати й англомовні пісні.

У Івана Наві є своя особлива фішка — бейсболка, без якої його вже важко. Деякі жартують, що він навіть спить у ній. Та насправді цей головний убір артист носить, щоб волосся не лізло в очі.

У 2019 році Ivan NAVI брав участь у Національному відборі на Євробачення з піснею All For The Love. Того ж року він став найпопулярнішим артистом на радіо в Україні — його пісні мали 536 677 ефірів на українських радіостанціях.

За плечима Івана Наві чимало нагород. Він двократний номінант музичної премії YUNA в категоріях "Відкриття рок" та "Найкращий виконавець". Також артиста двічі номінували на премію "Золота жар-птиця".

Особисте життя Ivan NAVI роками турбувало прихильниць, адже він його довго приховував. В серпні 2023 року неочікувано стало відомо, що Іван Наві тато — в артиста народився син Дарій. Того ж року він зізнався, що одружений. Кохану співака звати Романія. Вона працює хірургом-стоматологом.

Іван Наві з дружиною, фото
Скриншот з соцмереж
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 12 цікавих фактів про alyona alyona. Дізнайтесь, як вихователька в дитсадку стала зіркою Євробачення.