Ексчоловік Анни Трінчер "влип" за кордоном на чималий штраф: що такого зробив Олександр Волошин (ФОТО)

Знаменитості
17 259
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Блогер обурився великому штрафу за нібито незначні порушення

Колишній чоловік співачки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин, який хотів стати новим “Холостяком” , пожалівся на неприємний інцидент, який трапився з ним за кордоном. Виявилося, що у Польщі його оштрафували. Чому саме — дізнавайтеся нижче!

Про цей випадок блогер розповів у своєму Instagram. Волошин зізнався, що під час руху автомобілем порушив кілька правил дорожнього руху. Зокрема, він не використав покажчик повороту і дещо перевищив швидкість. Поліція швидко відреагувала на порушення, зафіксувала його та зупинила блогера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Як наслідок, Олександр отримав штраф у розмірі 700 євро. Проте він не погоджується з такою сумою, вважаючи її надмірною для цих, на його думку, незначних порушень. Блогер підкреслив, що штраф повинен бути меншим, і висловив незадоволення рішенням польських поліціянтів.

Я їхав 158 км/год, а там обмеження швидкості було 120 км/год. Це було не містом, а за містом. Один раз я не ввімкнув правий покажчик повороту. Вони це саме зняли. Штраф 700 євро за покажчик повороту і перевищення швидкості на автобані. Не в місті! Я не їхав 240 км/год, а їхав лише на 30 км/год більше,
— обурився Олександр Волошин.
Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин розповів, як Анна Трінчер підписана в його телефоні . Блогер зізнався, що перейменував її контакт ще до розлучення.