Олександр Терен пояснив, чому продюсери "Холостяка" не стали приховувати ім'я головного героя до прем'єри першого випуску

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Ветеран війни зізнався, чи дійсно сподівається зустріти своє кохання на романтичному реаліті-шоу

Новий сезон проєкту “Холостяк” — справжній прорив для українського телебачення. Адже головним героєм 13 сезону популярного шоу став ветеран війни Олександр Терен Будько, який шукає першу леді “ветеранської політики”. Ба більше, вперше в історії проєкту, ім'я головного героя оголосили ще до офіційного початку сезону!

Сам Олександр прокоментував цю новацію та пояснив її значення. В інтерв'ю з Еммою Антонюк Терен висловив думку, що раннє оголошення його імені було правильним рішенням. На його думку, це допоможе дівчатам, які бажають взяти участь у шоу, завчасно ознайомитися з його історією та життєвими принципами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Водночас в інтервʼю військовослужбовець, який втратив ноги під час війни, поділився своїми почуттями. Олександр Терен наголосив, що вірить у можливість знайти справжнє кохання на реаліті-шоу.

Мене радує момент, що СТБ оголосили моє ім'я до початку сезону. Це вперше в Україні чи у світі, я не знаю, але точно в Україні. Я щиро сподіваюсь, що дівчата, які вже подають свої анкети, знають, куди вони йдуть, знають мою життєву позицію, бачать, як я себе транслюю, і вони будуть іти до мене як до людини, з якою, напевно, вони б хотіли зв'язати своє життя. Це ж про це проєкт.
Мені це сподобалось. Якби не цей фактор, можливо, можна було б ще сумніватись у щирості чиїхось почуттів. Але, враховуючи висвітлення персони, мені здається, логічно, коли люди йдуть на персону,
— каже Олександр Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно СТБ показало перших кандидаток, які боротимуться за серце "Холостяка" Олександра Терена. Підготовка до запуску шоу йде повним ходом, тому організатори навіть "засвітили" перших дівчат, що завітали на офлайн-кастинг.