"Це був дуже скажений біль": новий "Холостяк" Олександр Будько пригадав, як втратив ноги на війні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 876
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Будько
Фото: Скриншот Instagram

Чоловік також згадав біль, який пережив

Новий герой реаліті “Холостяк”, ветеран війни Олександр Будько, який пояснив, чому пішов на вище вказаний проєкт, пригадав, як втратив ноги на війні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, чоловік отримав поранення ще 24 серпня 2022-го року. Будько переконаний, що це був збіг обставин, так як раніше в ту місцевість, де він був, нічого не прилітало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олександр говорив про біль, який відразу охопив його тіло. Чоловік каже, що досі не може забути ті відчуття.

Прилетіло. Це був дуже скажений біль. Навіть не можу словами описати цей біль, якийсь пекельний, насправді. Я зрозумів, що все, це в мене однозначно немає ніг, бо так боліти може тільки тоді, коли реально їх нема. Тим паче мене засипало землею в окопі, і я думаю: "Точно вже без ніг",
- сказав захисник у своєму інтерв'ю hromadske_talk. 

Зауважимо, що після свого поранення, військовий не міг ні про що думати, окрім того аби утамувати біль. Він боровся з цим відчуттям та сприймав знеболювальні.

Ці фантомні болі десь 2 місяці просто розривали максимально, я вже думав, що поїду дахом, якщо чесно, бо це нереально терпіти. Знеболювальні просто не працювали. І ти лежиш, терпиш, не спиш, не їсиш, не ходиш. Тобі постійно роблять операції. Це була жесть.
резюмував Олександр.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у мережі жорстко підкололи нового “Холостяка” Олександра Будька, який відомий під позивним Терен. Схоже. з гумором у ветерана війни та нового головного героя проєкту все чудово.