Має дві освіти і гримується півтори години: 7 маловідомих фактів про телеведучу ICTV2 Юлію Зорій

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Юлія Зорій святкує день народження, фото
Фото: пресслужба

Сьогодні зірка телебачення та дружина колишнього Міністра оборони Олексія Резнікова святкує день народження

Відома телеведуча програми ICTV2 "Ранок у великому місті" Юлія Зорій 3 червня відзначає свій День народження. З нагоди свята Юля розповіла про традиції цього дня, подарунки, найближчих людей у своєму житті, а також розкрила деякі таємниці професії… Цікаві факти читайте далі в нашому матеріалі.

Про День народження

Юля зізнається, що день народження для неї — завше бажане свято. Вона пригадує, що їй, як і багатьом людям її покоління, батьки в дитинстві щось дарували заздалегідь до дати зі словами: "Тримай зараз, але це тобі на день народження!", проте все одно на 3 червня якийсь додатковий сюрприз все одно готували.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Юлія Зорій відзначає день народження, фото
Фото: пресслужба
Я завжди чекаю день народження, бо з дитинства цей день асоціюється з радощами, сюрпризами, подарунками й близькими людьми поруч. Особливо мамою, якої мені зараз дуже не вистачає. Вона завжди робила якісь сюрпризи на мій день народження — запрошувала друзів, коли я про це нічого не знала, накривала дуже смачний стіл, прикрашала квартиру кульками… З теплом це згадую,
— пригадує Юля.

Сюрприз або wish list?

Юля зізнається, що ніколи у житті не мала wish list і не робила замовлення близьким. Навпаки — віддавала перевагу ефекту несподіванки, чекала на сюрпризи, які можуть здивувати й принести багато яскравих емоцій. А головне, що сюрпризи на день народження завше виправдовувалися. Але все буває вперше, і в цьому році Юля спробувала замовити:

Цікаві факти про ведучу Юлію Зорій,фото
Фото: пресслужба
Я вперше маю список бажань! Просто склала до купи все, що писала собі колись в нотатках. Наприклад, вишиванка, спеціальне взуття для тренувань kangoojumps, книги з психології, новий курс навчання по психології тощо.

Дві освіти та дві роботи

Дійсно, Юля має дві освіти: за першою вона тележурналістка, за другою — практикуюча психологиня. Телеведучу Юлю Зорій можна побачити у будні на телеканалі ICTV2 в програмі Ранок у великому місті, де вона надає багато нової й цікавої інформації. 

Юлія Зорій розповіла про роботу, фото
Фото: пресслужба

А як психологиня після початку повномасштабного вторгнення Юлія співпрацює з "Mental Help" і на безплатній платформі надання психологічної допомоги допомагає людям покращити їхнє ментальне здоров’я. Тільки за перший рік роботи Юлія надала понад 460 консультацій!

Щодня я маю по 4-5 психологічних консультацій і ті результати, які бачу — надихають і дають усвідомлення, що все роблю правильно. А ще додалося навчання: в кінці червня закінчую спецкурс в Українському інституті когнітивної поведінкової терапії, тож зараз готуюся до іспитів,
— розповідає зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про мрії та плани на майбутнє

Як і всі українці сьогодні, Юля мріє про перемогу. Також розповіла про власні плани на майбутнє, коли настане мирне життя:

Мрію, щоб перестали страждати люди, але не знаю, як це втілити в життя… Розумію, що від страждань ми не застраховані, бо вони є частиною нашого буття. Проте зробити їхній вплив на нас меншим, можна. Тому після перемоги планую і надалі допомагати людям, надавати консультації всім, хто цього потребує.

Про стосунки з близькими

Телеведуча каже, що готова миритися з багатьма особливими рисами приятелів та друзів. Впевнена: щоб близько спілкуватися, зовсім необов’язково бути схожими, але деякі моменти для Юлі неприйнятні у спілкуванні. Наприклад, люди, які брешуть або зневажливо ставляться до інших, точно не мають шансів бути серед друзів Зорій.

Юлія Зорій розповіла про стосунки з близькими, фото
Фото: пресслужба
Також неприйнятною є нездатність чути й поважати думку, яка відрізняється від твоєї, невміння визнавати свої помилки й відсутність критичного мислення. Це основні принципово важливі для мене моменти. З рештою особливостей і відмінностей інших людей я добре ладнаю,
— додає телеведуча.

Про найближчу людину

Має багато приятелів, але не друзів — розповідає ведуча. І коли її питають про найближчу людину, Юлія відразу думає про свого чоловіка Олексія:

Насправді у мене дуже близькі довірливі стосунки із сестричкою, татом, бабусею, тіткою, кількома найближчими подругами… Але першим спав на думку чоловік. Прикольно. Олексій справді для мене найбільша опора, найбільша любов, найкращий друг.
Юлія Зорій розповіла про стосунки з чоловіком, фото
Фото: пресслужба
Юлія Зорій розповіла про стосунки з чоловіком Олексієм Резніковим, фото
Фото: пресслужба
Юлія Зорій назвала чоловіка найближчою людиною, фото
Фото: пресслужба

Про секрети та особливості роботи телеведучою

Телеведуча "Ранку у великому місті" розкрила, що перед ефіром її гримують… півтори години! Саме стільки часу йде на зачіску та макіяж. Ще пів години телеведуча знайомиться з текстом:

Ми спочатку читаємо текст, а в ефірі переказуємо його. Іноді нам дають суфлер, але зазвичай працюємо на камеру без нього. Щоб розказати добре, замість камери ми уявляємо людину, якій ми розповідаємо історію. Усім цікавіше, коли я розповідаю про щось і дивлюся в очі, а ніж буду просто зачитувати текст з папірця.

Також вона зізналася, що іноді трапляються прикрощі: "Коли раптом несподівано запинаєшся на кожному слові й не можеш сказати звичайних слів ніяк-ніяк-ніяк — наче пороблено!". Від цього добре допомагають скоромовки й практика, вважає Юля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про українського співака Ivan NAVI. Він хотів стати ченцем та займався боксом.