Більш ніж 10 тисяч: дівчина футболіста Таловєрова зізналась, скільки грошей він дає їй на місяць

Знаменитості
8 924
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дівчина Максима Таловєрова, фото
Фото: instagram.com/ziateliza/

Життя з такою красунею дорого обходиться гравцю збірної України

Поки дружина Луніна сумує за коханим , який тренується перед Євро-2024, обраниця іншого футболіста Максима Таловєрова спілкується зі своїми шанувальниками в Instagram. Зокрема, Єлизавета розповіла, скільки грошей футболіст витрачає на неї за один місяць.

Обраниця Максима Таловєрова відома своїми активностями у соцмережах. Іноді важко розібратися, чи говорить Єлизавета серйозно, чи жартує. На її Instagram підписані майже 26 тисяч шанувальників, тож іноді дівчина не проти поспілкуватися з ними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно блогерка отримала провокаційне запитання. Хтось з прихильників запитав, скільки грошей йде в її коханого на неї в місяць: "Якщо ваш молодий чоловік, умовно, заробляє 10 тисяч, скільки має йти на вас?".

Дівчина футболіста Таловєрова пожартувала про його зарплатню, фото
Скриншот. Фото: instagram.com/ziateliza/

Єлизавета, відома своїм почуттям гумору, відповіла у своєму стилі: "На мене йде 11 тисяч, одну йому ще потрібно десь підмутити".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом інша футбольна пара на межі розлучення. Зовсім нещодавно дружина Зубкова неочікувано заявила про зраду чоловіка й показала його листування з ймовірною коханкою.