Тарас Степаненко заявив, що готовий на шалений вчинок після перемоги на Євро-2024: боїться цього з дитинства (ВІДЕО)

Знаменитості
1 701
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євро-2024: на що готові українці заради перемоги
Тарас Степаненко. Фото: instagram.com/tarasstepanenko

Зірка збірної України завірив, що виконає свою обіцянку у разі перемоги на чемпіонаті

Футбольна збірна України активно готується до чемпіонату Європи 2024. Не секрет, що на гравців покладена велика відповідальність представляти нашу країну на світовій арені. Крім того, наразі у спортсменів є важлива місія — поділитися з фанами атмосферою перед чемпіонатом.

Спеціально для цього "Ukrainian Association of Football" на своєму YouTube-каналі проводять вечірні стріми, на яких спілкуються з представниками збірної. На одному з таких відео захисник Тарас Степаненко заявив , що зради перемоги готовий на відчайдушний жест.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед багатотисячною аудиторією футболіст пообіцяв побороти свій головний комплекс, ба більше, страх дитинства. Так, Степаненко погодився поголити свою чорняву голівоньку в разі перемоги України на Євро-2024.

В мене є такий острах дитинства — бути лисим. Тому що в мене дуже стирчали вуха і для мене, коли трохи більше побрився, то це вже жах був, я боявся шапку знімати. Тому, давайте налисо поголюся. Якщо виграємо. В мене вже дружина є, діти є, думаю вона мене не кине,
— жартує спортсмен.

Тож, побачимо, чи з'явиться нове амплуа у Тараса, чи ні, адже це залежить тільки від нього та його товаришів по команді. А нам залишається тільки спостерігати та, згуртувавшись, вболівати за збірну на чемпіонаті у Німеччині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями дружина Луніна розчулила Мережу ніжним фото з коханим . До слова, він зараз тренується до Євро-2024.