Відомий TikTok-хімік та зірка шоу "Пара на мільйон" Гліб Репіч натякнув, що скоро стане татом (ФОТО)

Знаменитості
6 357
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гліб Репіч заінтригував новиною про поповнення в родині
Гліб Репіч з дівчиною. Фото: instagram.com/glebrepich

Щоправда, слова про "створення нового життя" сприйняли дещо неоднозначно

Відомий учасник проєкту "Пара на мільйон" та популярний блогер у TikTok Гліб Репіч, який показав наочний експеримент щодо дії ензимної пудри , повідомив радісну новину: він та його кохана дівчина Марта готуються “створити нове життя”. Схоже, попри 14-річну різницю у віці, пара має великі плани на спільне майбутнє!

Цією щасливою новиною закохані поділилися в Instagram. Гліб опублікував фото, де ніжно обіймає Марту, акцентуючи на її животику. І хоча на кадрах не видно, як наразі виглядає фігура Марти, в описі публікації блогер-хімік натякнув, що вони чекають на поповнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гліб Репіч вже давно відомий своїми креативними відео в TikTok, а тепер його шанувальники з нетерпінням чекають на те, що у власному блозі він буде більше розповідати про особисте життя. Тому пара вже отримує вітання та підтримку від друзів і шанувальників, які впевнені — Гліб Репіч незабаром стане татом. Хоча й насправді його слова про "створення нового життя" дехто сприйняв неоднозначно.

За свої 36 років я вперше зустрів дівчинку, яка кардинально змінила моє життя в кращу сторону і продовжує змінювати далі.
Навіть подумати не міг, що з людиною може бути так комфортно та приємно, правда.
Дійшло навіть до того, що я запропонував їй створити нове життя,
— підписав публікацію Гліб.
Гліб Репіч показав свою дівчину
Гліб Репіч натякнув, що стане татом. Фото: instagram.com/glebrepich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно акторку Катерину Тишкевич запідозрили у вагітності . А вона не стала тягнути інтригу і нарешті розкрила усю правду!