Зірка Євро-2024 став обличчям рекламної кампанії SKIMS: відомий футболіст роздягнувся заради нової колекції Кім Кардашʼян (ВІДЕО)

Знаменитості
1 826
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джуд Беллінгем показався у білизні SKIMS
Джуд Беллінгем. Фото: instagram.com/skims

20-річний гравець збірної Англії продемонстрував не тільки футбольні навички, але й свою підтягнуту фігуру

Зірка збірної Англії з футболу Джуд Беллінгем, який активно готується до Євро-2024, не обходить стороною і рекламні проєкти для відомих брендів. А нещодавно 20-річний футболіст став обличчям нової колекції бренду спідньої білизни SKIMS від Кім Кардашʼян, яка стала власницею “автомобілю майбутнього” . Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

Відомий півзахисник англійської збірної Джуд Беллінгем здивував своїх шанувальників новою рекламною кампанією бренду SKIMS. 20-річний футболіст "Реала" став головним героєм нової серії рекламних фото, що з'явилися на офіційній сторінці бренду в соціальних мережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зірка Євро-2024 став обличчям бренду SKIMS
Футболіст Джуд Беллінгем. Фото: instagram.com/skims

Джуд Беллінгем долучився до кампанії білизни для чоловіків, яку Кім Кардаш'ян запустила у жовтні минулого року. Ця колекція вже залучила таких зірок, як Неймар, Шай Гілгеус-Александр та Нік Боза, піднявши вартість бренду до 4 мільярдів доларів.

У короткому відео в Instagram, Джуд постає у темно-сірій білизні та з футбольним м'ячем у руках. Спортсмен заявляє:

Я Джуд Беллінгем. Усі носять SKIMS,
— демонструючи свою відмінну фізичну форму та футбольні навички.

Користувачі мережі відразу оцінили нове обличчя кампанії, називаючи Кім "генієм" маркетингу за співпрацю з популярним футболістом. Тим паче коли перед Євро-2024 вони привертають до себе увагу більше, ніж зазвичай.

Гравець збірної Англії з футболу став зіркою реклами SKIMS
Футболіст Джуд Беллінгем. Фото: instagram.com/skims
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Степаненко заявив, що готовий на шалений вчинок після перемоги на Євро-2024. Гравець збірної України боїться цього ще з дитинства!