52-річний Ілон Маск став батьком у 12-й раз: перші подробиці

Знаменитості
1 312
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ілон Маск знову став татом
Ілон Маск. Фото: Getty Images

Це вже третій спільний малюк Ілона Маска і Шивон Зіліс, хоча й самі вони не коментують свої стосунки

Американський мільярдер, підприємець та засновник SpaceX Ілон Маск, який забороняє колишній бачитися з дітьми , таємно став батьком у 12-й раз. Нового члена родини подарувала йому топменеджерка компанії OpenAI Шивон Зіліс. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Новину про появу дитини повідомило видання Bloomberg, посилаючись на власні джерела. Як стало відомо, дитину народила топменеджерка корпорації Маска Шивон Зіліс на початку цього року. Це вже третя спільна дитина Ілона Маска та 36-річної Шивон Зіліс. У 2021 році у пари народилися близнюки, яким Маск дав своє прізвище. Стосунки між ними залишалися в таємниці, і навіть тепер пара не коментує свій статус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ілон Маск та Шивон Зіліс познайомилися через OpenAI, організацію, що займається дослідженням штучного інтелекту. Маск заснував OpenAI у 2015 році, а Зіліс приєдналася до команди у 2017-му.

Зазначимо, що Маск має ще шестеро дітей від першого шлюбу, які народилися за допомогою ЕКЗ. Також він є батьком трьох дітей від канадської співачки Граймс: двох синів і доньки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ілон Маск показав сина від співачки Граймс. Ось як виглядає один з 12 спадкоємців мільярдера.