Захисник України та депутат від "Голосу" Роман Лозинський одружився прямо у замку (ФОТО)

Знаменитості
1 259
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роман Лозинський зіграв весілля
Роман Лозинський одружився. Фото: instagram.com/lozynskyi.roman

Роман Лозинський та Світлана Кісільова зачарували гостей, коли їх домашній улюбленець приніс молодятам каблучки

Народний депутат Роман Лозинський, представник партії "Голос", одружився зі своєю коханою Світланою Кісільовою. Весільна церемонія відбулася у мальовничому Золочівському замку, розташованому на Львівщині.

Про цю подію стало відомо з соціальних мереж гостей, які активно ділилися враженнями. На церемонії були присутні відомі особистості, серед яких ексміністерка освіти Ганна Новосад та продактменеджерка Оксана Крикун.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наречена вибрала елегантну білу максісукню з V-подібним вирізом та довгу фату, а наречений з'явився у молочному костюмі з темними туфлями. Одним з найзворушливіших моментів стало те, що обручки молодятам приніс їхній улюбленець, песик Брі, який був прикрашений білим бантиком.

Роман Лозинський одружився
Весілля Романа Лозинського Фото: instagram.com/hvylka

Зазначимо, що Роман Лозинський та Світлана Кісільова оголосили про свої заручини ще у січні цього року. У вересні 2023 року Лозинський повернувся до парламентських обов’язків після 15 місяців служби у Збройних силах України, де він брав участь у бойових діях на херсонському напрямку у складі 73 морського центру ССО. За свої заслуги він був нагороджений Золотим хрестом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що засновниця та командирка медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич вийшла заміж після 7 років стосунків. Для жінки це вже другий шлюб.