Гімнастка та падчерка Джеджули: 9 цікавих фактів про Ангеліну Забарну — дружину зірки Євро-2024

Знаменитості
1 099
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Цікаві факти про Ангеліну Забарну, фото
Дружина зірки Євро-2024 Іллі Забарного. Фото: instagram.com/angelinarr_/

Дізнайтесь, чим футболіста Іллю Забарного підкорила ця юна леді

Чемпіонат з футболу Євро-2024 приковує все більшу увагу до футболістів та їхніх сімей. За дивним збігом обставин в центрі уваги — юна красуня Ангеліна Забарна. Про її вишуканий стиль ми вже писали, а тепер поділимось цікавими фактами з біографії та особистого життя дружини Іллі Забарного.

9 цікавих фактів з біографії Ангеліни Забарної

Хто дружина Іллі Забарного, фото
Ангеліна Забарна. Фото: instagram.com/angelinarr_/

Ангеліна Забарна народилась 13 червня 2002 року в Хмельницькому. Вік — 22 роки. Знак Зодіаку — Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В дитинстві Ангеліна разом з мамою переїхала до столиці. Там в дівчинки з’явився зірковий вітчим Андрій Джеджула. Життя з ним було зовсім не солодким. Після розлучення мама Забарної зізналась, що шоумен часто принижував її донечку — критикував її зовнішність та фігуру.

У дитинстві Ангеліна Забарна обожнювала гімнастику та гру на фортепіано. З часом любов до музики минула, однак до спорту залишилась. Кохана Забарного довгий час займалась гімнастикою, однак перетворити це на професію так і не наважилась.

Чим займається Ангеліна Забарна
Ангеліна Забарна закінчила КНУ Тараса Шевченка. Фото: instagram.com/angelinarr_/

За освітою Ангеліна Забарна філолог іноземних мов. Ця красуня знай мінімум п’ять мов — іспанську, англійську, французьку, давньогрецьку та латину. Вона закінчила філологічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка.

Роботи Ангеліна Забарна ніколи не цуралась. Вже на першому курсі вона вирішила самостійно заробляти гроші та відкрила магазин одягу, однак постачальники її підвели, тож бізнес довелось доволі швидко закрити. Якийсь час Забарна працювала репетитором. Потім вона стала СММ-менеджером, але покинула цю сферу через непросту роботу з клієнтами. Ким зараз працює Ангеліна — невідомо.

Ілля Забарний з дружиною, фото
Ангеліна Забарна з коханим. Фото: instagram.com/angelinarr_/
Що відомо про дружину Іллі Забарного
Ілля Забарний з дружиною. Фото: instagram.com/angelinarr_/
Весілля Іллі Забарного та падчерки Андрія Джеджули, фото
Ілля Забарний на весіллі з коханою. Фото: instagram.com/angelinarr_/

Особисте життя Ангеліни Забарної — одна з найцікавіших тем, адже вона дружина відомого футболіста Іллі Забарного. З коханим дівчина познайомилась ще в школі, коли вчилась в десятому класі. Згодом їх романтичні стосунки переросли в серйозну історію і 4 вересня 2022 року Ілля зробив красуні пропозицію. Зараз пара одружена. Весілля Іллі та Ангеліни Забарної минуло без зайвого пафосу — там були лише найрідніші.

Мережею ходять чутки, що мама Ангеліни Забарної ну дуже любить свого зятя. Вона часто публікує фото з дітьми та завжди підтримує чоловіка доньки, коли той грає на матчах.

Мама Ангеліни Забарної, фото
Мама Ангеліни Забарної Юлія Леус. Фото: instagram.com/angelinarr_/

Ангеліна Забарна — ще та красуня. Дівчина має дуже гарну та струнку фігуру з апетитними формами. Однак свій зріст та вагу вона не розголошує. Відомо лиш те, що дружина Забарного не робила ніякої пластики. Дівчина не раз зізнавалась, що в неї все своє — натуральне.

Фігура дружини Іллі Забарного, фото
Ангеліна Забарна в купальнику. Фото: instagram.com/angelinarr_/
Фігура Ангеліни Забарної, фото
Ангеліна Забарна показала струнку фігуру. Фото: instagram.com/angelinarr_/
Інстаграм Ангеліни Забарної, фото
Ангеліна Забарна хизується подарунками від чоловіка. Фото: instagram.com/angelinarr_/

А ще Ангеліна Забарна — справжня зірка соцмереж. За дружиною футболіста стежить чимало шанувальників. А сама вона частенько тішить публіку звабливими фото та хизується щедрими подарунками від чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Дашу Савіну. Дружина футболіста збірної Валерія Бондаря колись була майстром спорту з бальних танців, а тепер працює спортивною журналісткою.