Микола Тищенко заявився в суд, як на модний показ: у вбранні, дорожчому, ніж 3 місячні зарплати депутата (ФОТО)

Знаменитості
608
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Микола Тищенко оскандалився навіть в суді
Микола Тищенко. Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Народний депутат України вирішив не приховувати свої статки та заявився на суд у люксових брендах

У вівторок, 25 червня, Микола Тищенко, який змінився до невпізнаваності, прибув до Печерського суду Києва для обрання запобіжного заходу. На судовому засіданні нардеп з'явився в одязі відомих брендів, що викликало чимало обговорень у мережі про його "плутання" суду з паризьким тижнем моди. Вартість його наряду оцінюють у сотні тисяч гривень. На секундочку, за даними 2024 року, член комітету Верховної Ради України отримує щомісячну зарплату у розмірі 30 280 грн.

За інформацією Telegram-каналу Herley Quinn, опубліковані фото демонструють окремі деталі образу політика. Так, на Тищенку було поло від Prada за 115 доларів (близько 5 тисяч гривень) та титановий годинник Garmin за 45 тисяч гривень. Проте найбільш коштовною річчю стали світлі замшеві лофери від Loro Piana за майже 60 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Микола Тищенко заявився в суд у люксових брендах
Микола Тищенко в суді. Фото: Harley Quinn

Джинси світлого кольору, які також носив Тищенко, залишилися неідентифікованими. Але й без них загальна сума вбрання нардепа становить понад 100 тисяч гривень.

Микола Тищенко переплутав суд з тижнем моди в Парижі. Годинник трохи скромніший за ті, що фіксувало ДБР, і футболка на знижці,
— йдеться у публікації.
Тищенко засвітив розкішний будильник в залі суду
Микола Тищенко в суді. Фото: Harley Quinn
Скільки Микола Тищенко витрачає на одяг та аксесуари
Микола Тищенко в суді. Фото: Harley Quinn

Нагадаємо, що 25 червня Печерський районний суд Києва розглядав питання щодо запобіжного заходу для Тищенка. Слідчі ДБР звинуватили його у незаконному позбавленні волі та побитті колишнього військового ЗСУ в Дніпрі. Прокуратура вимагала цілодобового домашнього арешту для нардепа.

Андрій Ярмак, голова Офісу президента та кум Тищенка, назвав таку поведінку "ганебною" та несумісною з його статусом народного депутата. Разом із тим у Мережі активізувалися люди, які почали вимагати, аби Тищенко отримав покарання за свої злочини. В результаті суд обрав запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт щонайменше на 60 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно у Мережі явилися докази, що розлучення Миколи Тищенка та Алли Барановської було фіктивним. Схоже, скандальному депутату це потрібно було перед відкриттям декларацій.