Сергій Жадан вперше прокоментував чутки щодо свого роману з відомою політикинею (ФОТО)

Знаменитості
1 116
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан та Світлана Бобровська у стосунках
Сергій Жадан та Світлана Бобровська. Фото: tabloid

Артист та військовий неоднозначно відреагував на чутки

Український письменник та фронтмен гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан, який поповнив лави ЗСУ , вперше прокоментував свої стосунки з відомою політикинею Світланою Бобровською. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно Жадан опинився в центрі уваги після того, як у Мережі була оприлюднена інформація про його нові стосунки. За чутками, обраницею митця є депутатка українського парламенту Світлана Бобровська, яка представляє партію "Голос" і працює в комітеті з питань нацбезпеки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чутки про роман почали поширюватися після того, як Сергій і Світлана неодноразово з'являлися разом на публічних заходах. Відомо, що вони давно знайомі.

Після розповсюдження такої інформації, Сергій вирішив прокоментувати ситуацію у себе в Twitter . Варто зазначити, що його слова не дали чіткої відповіді, чи дійсно митець у стосунках з Бобровською.

Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці,
— написав Сергій Жадан.
Сергій Жадан закрутив новий роман
Сергій Жадан прокоментував стосунки зі Світланою Бобровською. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, це не вперше, коли Жадан ухиляється від конкретних відповідей на питання про своє особисте життя. Аналогічно він діяв і щодо своїх стосунків зі співачкою Христиною Соловій, про які також довго ходили чутки, поки сама виконавиця не розповіла усі подробиці .