19-річна донька Полякової сколихнула Мережу недитячими кадрами без білизни (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Полякова без білизни та одягу
Маша Полякова. Фото: instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова здивувала підписників кадрами без одягу, на яких вона відмовилася від макіяжу

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової, викликала хвилю обговорень серед своїх підписників, опублікувавши пікантні світлини. Нещодавня фотосесія блогерки спричинила фурор, адже мало хто очікував, що заради неї Маша Полякова, яка ледь не відправилася на фронт , повністю оголиться.

Дівчина наважилася на відвертий фотосет, обравши для цього одну з фотостудій Києва. Фотозона була прикрашена різноманітними рослинами, а головною особливістю став басейн, який нагадував озеро. До речі, у подібній локації нещодавно позувала і солістка гурту KAZKA , співачка Олександра Заріцька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Маша Полякова у фотосесії без білизни
Маша Полякова. Фото: instagram.com/mashapolyakova

На світлинах Марія позувала повністю оголеною, прикриваючи інтимні місця білим простирадлом, аби зберегти естетику кадру. Примітно, що Марія вирішила позувати без макіяжу, демонструючи свою природну красу.

Яке фото вам подобається найбільше? До речі, вся фотосесія повністю без макіяжу, як вам ідея зробити такий тренд #nomakeupphoto?
— звернулася Маша Полякова до підписників.
Маша Полякова показалася без макіяжу
Маша Полякова. Фото: instagram.com/mashapolyakova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше старшу доньку Олі Полякової звинуватили у крадіжці . Скандал наче вичерпано, але репутації Маші це явно не на користь.