Донька Олі Полякової ледь не відправилася на фронт: ось що завадило 19-річній Маші вступити до лав ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
10 874
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Полякова
Фото: instagram.com/mashapolyakova

Старша донька популярної співачки зізналася, як зараз допомагає армії та чому сама не стала її частиною

Старша донька співачки Олі Полякової, яка вже у свої 19 років звернулася про допомогу до хірургів , здивувала відвертим зізнанням. Виявляється, Маша Полякова хотіла доєднатися до лав ЗСУ, ба більше, не тільки вона з їх зіркової родини думала про такий крок заради захисту України. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

В програмі "У ліжку" Маша Полякова зізналася, що обдумувала те, аби відправитись на передову. Дівчина зазначила, що після початку широкомасштабної війни вона жила у Великій Британії, проте була вкрай щаслива повертатися додому. А розуміючи те, наскільки їй важливо жити в рідній країні, вона обмірковувала варіант приєднатися до лав ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Маші, не одна вона з їх родини думала взяти зброю до рук. Виявилося, що чоловік Олі Полякової теж розмірковував над цим, однак так і не пішов в армію через свій вік — адже Вадиму вже 60 років. Сама ж донька співачки так і не пішла, оскільки має деякі проблеми зі здоровʼям і, як сама зізнається, недостатньо сильна для війни.

Я дуже щаслива людина, що повернулася з Англії, тому що краще, ніж вдома, нічого немає. Якщо б я була хлопцем або реально сильною дівчинкою, я б пішла на війну. Я розумію, що я зараз у своєму стані буду більше заважати, ніж допомагати. Я намагаюсь хоч якось допомагати. Якщо б я була хлопцем – ми б реально з татом пішли. Тато сильно замислювався, щоб піти, але у нього вже вік,
— каже Маша Полякова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Машу Полякову звинуватили у крадіжці . І хоча скандал ніби вичерпано, на репутацію молодої блогерки це явно повпливає.