Старшу доньку Полякової звинуватили у крадіжці. Скандал наче вичерпано, але її репутації це явно не на користь (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 397
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Полякова
Фото: instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова вже відреагувала на звинувачення бренду і погодилася повернути їм кошти

Старша донька Олі Полякової Маша самостійно забезпечує себе фінансово , адже змогла розвинути власний блог. Однак один з її рекламних проєктів не тільки негативно вплинув на її репутацію, а ще й змусив розпрощатися з власними грошима. Усі деталі того, що сталося, дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Так, в соцмережах набрала розголосу неприємна ситуація, в якій була замішана 18-річна Маша Полякова. Адже один з українських брендів публічно заявив, що дівчина “кинула” їх, пообіцяв рекламу ще у серпні минулого року, проте сама нічого не зробила до нинішнього моменту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість блогерка ніби викрала товар майже на 8 тисяч гривень. За словами представників бренду, спочатку Маша постійно переносила рекламу та “кормила обіцянками”, а пізніше й зовсім перестала виходити на зв’язок.

До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на загал. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі,
— заявили представники бренду.

Після публічного розголосу Маша Полякова негайно відреагувала на звинувачення. Донька артистки записала відео, в якому пояснила свою сторону ситуації.

Маша Полякова
Фото: instagram.com/mashapolyakova

За словами блогерки, вона дійсно мала зробити рекламу українському бренду, проте, несподівано потрапила до лікарні. Дівчина стверджує, що з розумінням ставилася до рекламодавців, тому запропонувала віддати гроші за одяг. І все ж, до розголосу ситуації реквізити їй так і не надіслали.

Нещодавно в Інтернеті з'явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це дійсно дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила до лікарні, тому вчасно не змогла зробити рекламу. На жаль, люди не ввійшли в моє положення і вирішили просто хайпонути на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не надіслали реквізити ФОП, підчистили листування і не відповідали. Розумію, ситуація неприємна, розумію, скандал привертає більше уваги,
— прокоментувала Маша Полякова.

І тільки після публічного розголосу обидві сторони дійшли до взаєморозуміння та змогли вирішити конфлікт. За словами представників бренду, Маша все ж таки заплатила за одяг, який отримала від них, тому вони видалили із соцмереж усі попередні звинувачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша Полякова закрутила новий роман. Старша донька популярної співачки показала свого нового обранця .