Віталій Капранов звинуватив декого особливого у смерті свого брата-близнюка: "Він би ще пожив..."

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій та Дмитро Капранови
Брати Капранови. Фото: facebook.com/BratyKapranovy

Чоловік зізнався, що втрата брата стала для нього надважким життєвим випробуванням

Відомий український письменник та публіцист Віталій Капранов розповів, як справляється з втратою найріднішої людини — брата-близнюка Дмитра, який раптово пішов з життя у квітні цього року. Громадський діяч впевнений, що аби не деякі обставини, його брат прожив би ще не один рік.

Відомо, що 56-річний Дмитро Капранов мав деякі проблеми зі здоровʼям. Зокрема у публіциста було хворе серце, а війна та події, які розгорталися в Україні останні роки, тільки погіршили стан здоровʼя і самопочуття чоловіка. Варто зазначити, що навіть попри це Дмитро та Віталій особисто стали на захист України, коли ще на початку війни вступили до лав полку “Азов”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер Віталій переконаний, що життя його брата забрала війна. Про це громадський діяч заявив в інтервʼю “Апострофу”. Російська агресія, якою заправляє диктатор путін, та постійні обстріли — повпливали на стан Дмитра та стали причиною погіршення його самопочуття.

Якби не було війни, він би ще пожив навіть з тяжкою хворобою. Два роки війни, служба в "Азові", обстріли, — це ж все впливає на здоров’я. Його не напряму вбив путін. Разом з ним росіяни убили й мене, але здаватися я все одно не збираюся. Я вже заплатив за це найвищу ціну, бо фактично вмер разом з Дмитром,
— зазначив Віталій Капранов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Капранов прокоментував смерть брата-близнюка . Це сталося напередодні того, як Дмитра провели в останню путь.