Віталій Капранов вперше прокоментував смерть свого брата-близнюка. Дмитра вже провели в останню путь: що відомо

Знаменитості
701
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Брати Капранови
Фото: facebook.com/KapranovyBraty

У Михайлівському золотоверхому соборі вже відбулося прощання з публіцистом, під час якого усі присутні вшанували покійного гучними оплесками

Українського літератора, співавтора історичного каналу "Імені Т. Г. Шевченка" та громадського діяча Дмитра Капранова було поховано сьогодні, 18 квітня. Як пройшло прощання з публіцистом — усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Дмитра Капранова не стало 16 квітня. Така новина стала разючою для всіх, адже чоловікові було лише 56 років . Втім згодом близький друг літератора розсекретив, що той мав проблеми з серцем , хоча й останнім часом лікарі не спостерігали приводів, аби рідним Дмитра варто було б турбуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цю причину смерті підтвердив і брат-близнюк померлого — Віталій Капранов. На сторінці “Брати Капранови” в Facebook зазначили, що лікарі постановили причину смерті, а прощання з Дмитром відбудеться у четвер.

Причина смерті Дмитра — серце. Це висновок лікарів,
— написав Віталій Капранов.

Як згодом повідомило видання OBOZ, на прощання з Дмитром прийшла чимала кількість його колег, а також прихильників. Журналісти стверджують, що в останню путь публіциста провели з оплесками у Михайлівському золотоверхому соборі. А згодом — тіло було кремоване та захоронене на Байковому кладовищі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що на 62-му році з життя пішов відомий театральний актор Петро Нікітін. Причина смерті актора наразі невідома.