Близький друг Дмитра Капранова вперше озвучив причину смерті відомого активіста

Знаменитості
520
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Дмитро Капранов

Громадському діячу було лише 56 років, але він мав деякі проблеми зі здоровʼям

Вранці 16 квітня Україною пройшлася новина про смерть одного з братів Капранових . Відомий український письменник, публіцист та громадський діяч Дмитро Капранов пішов з життя у віці 56 років. Що стало причиною смерті — повідомили тільки зараз.

Прокоментувати гірку втрату наважився близький друг і колега літератора Сашко Лірник у коментарі виданню OBOZ. Як стало відомо з його слів, Дмитро Капранов мав проблеми з серцем, що своєю чергою і стало причиною його раптової смерті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Сашко Лірник підкреслив, що його друг останнім часом нормально почувався, та й лікарі не виявляли жодних причин до хвилювання. Однак вчора Дмитру Капранову різко стало погано, після чого він пішов у засвіти.

Мені настільки гірко, що не можу зараз навіть підібрати слова… Для мене Україна — це брати Капранови. Дмитро мав проблеми з серцем, хворів. Ми всі переживали, але лікарі казали, що все нормально. А тут стало зле зранку і все. Позавчора ми ще бачилися — він так жартував гарно. Але, бачите, яка біда сталася,
— розповів Сашко Лірник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що зірка K-pop Пак Бо Рам померла на вечірці за невідових обставин. Артистці було всього 30 років.