Даша Квіткова на свій день народження просить дарувати гроші: на що збирає відома українська блогерка? (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова допомагає онкохворим дітям
Даша Квіткова. Фото: instagram.com/kvittkova

Зірка соцмереж була вимушена дещо змінити плани щодо подарунків через останні події в країні

Сьогодні. 9 липня, одна з найпопулярніших українських блогерок, Даша Квіткова, святкує день народження. А на честь свого 26-річчя дівчина, яка зібрала пів мільйона на благодійність, попросила про особливий подарунок, який буквально може врятувати не одне життя. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Даша Квіткова опублікувала ролик, в якому розповіла про важливу благодійну ініціативу. Вже не перший рік знаменитість організовує у власний день народження великі збори. І цього разу у центрі уваги стали діти, які борються з раком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як зізналася Даша, ролик був відзнятий декілька днів тому. Однак після того, як росіяни влучили ракетою у дитячу лікарню “Охматдит”, яка є одним з кращих онкоцентрів Європи, ця ініціатива стала більш важливою. Тому Квіткова попросила небайдужих підписників доєднатися до великого збору “Раки проти раку” від фонду “Таблеточки”.

Сьогодні хочу попросити про одну важливу річ — привітати мене донатом і довести, що будь-якого ворога можна перемогти. Я це знаю, тому що бачила скільки вас приїхало вчора підтримати допомогою у лікарню. Знаю, бо бачила очі дітей з бажанням жити,
— написала Даша Квіткова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова заговорила про повернення на шоу "Холостяк". Невже блогерка готова знову шукати кохання на телепроєкті?