"Кредити в 300 тисяч, оренда місця за 2500 і робота курʼєром": Ніколас Карма розповів, чому вирішив стати блогером (ФОТО)

Знаменитості
912
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ніколас Карма розповів, як починав свою карʼєру
Ніколас Карма. Фото: instagram.com/nicolas_karma_official

Інфлюенсер, відомий своєю рубрикою "Скільки коштує Look?" розповів, з чого починав свій шлях у блогінгу

Відомий український блогер Ніколас Карма, на якого напали у центрі Львова, розповів про свій шлях до популярності. Чоловік пригадав, з чого починався його шлях у соцмережах, та як він жив до того. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Свій творчий шлях Ніколас Карма починав як виконавець. Однак найбільшу популярність йому приніс блог в Instagram, де він веде вже постійну рубрику “Скільки коштує Look?”. Спочатку її героями були звичайні перехожі, проте з часом — з блогером почали співпрацювати інші інфлюенсери, знаменитості та навіть великі бренди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, як виявилося, про такий успіх Ніколас мріяв 10 років, а до того вів звичайне життя. За його словами, він тривалий час працював курʼєром та жив доволі скромно, адже мав чималий кредитний борг.

Згадую початок. Борги, кредити в 300 тисяч, оренда місця в кімнаті під стіною за 2500, робота курʼєром і мрія. Мрія, з якою я жив 10 років. Тоді я вперше вирішив не співати, а взяти мікрофон в руки та почати знімати. Вирішив спробувати те, що дуже довго відкладав.
— пригадав Ніколас Карма.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в одному з відео Ніколаса Карми інспекторка Львівської митниці похизувалася коштовними "підробками". Цікаво, що вже через годину після цього дівчину було звільнено”