Кейт Міддлтон потішила рідкісним виходом: чи змінилася вона з початком хіміотерапії (ФОТО)

Знаменитості
1 276
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон вперше за довгий час зʼявилася на публіці
Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Дружина наслідного принца Великої Британії зʼявилася на фіналі Вімблдона

Після того як Кейт Міддлтон діагностували рак, принцеса Уельська звела свої появи на публіці до мінімуму. Від початку хіміотерапії дружина принца Вільяма тільки раз вийшла у натовп, проте фактично зробила це у стінах Букінгемського палацу, адже постала перед прихильниками лише на балконі.

Однак днями Кейт Міддлтон потішила публіку своїм повноцінним виходом. Принцеса Уельська не змогла проігнорувати фінал Вімблдона, тому разом зі своєю дев'ятирічною донькою принцесою Шарлоттою, а також з сестрою Піппою Метьюз, вони спостерігали за грою між Карлосом Алькарасом та Новаком Джоковичем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Кейт Міддлтон на Вімблдоні
Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Варто зазначити, що через рідкісні виходи Кейт Міддлтон, у ЗМІ часто поширюються чутки щодо її стану здоровʼя. Проте на фіналі Вімблдона дружина наслідного принца Великої Британії була усміхнена та повна сил. Звісно, хіміотерапія напевно відобразилася на фізичному стані Кейт Міддлтон, проте принцеса не втрачає мотивації скоріше одужати та продовжує насолоджуватися життям.

Принцеса Уельська отримала овації стоячи, коли вона і принцеса Шарлотта увійшли в королівську ложу і зайняли свої місця в Центрі Корт. Кейт широко посміхнулася і помахала рукою натовпу після того, як провела Шарлотту до місця праворуч від неї в першому ряду королівської ложі,
пише Telegraph.
Кейт Міддлтон діагностували рак - як вона зараз виглядає
Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно принц Вільям відверто висловився про стан здоров'я онкохворої Кейт Міддлтон. Чоловік принцеси Уельської розсекретив, чи дала хіміотерапія позитивні результати.