Кейт Міддлотн буквально змусили розповісти про рак... Але, принцеса приховала, що їй довелося видаляти матку: ось що про це відомо

Знаменитості
1 429
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Інсайдери з Букінгемського палацу розсекретили, що насправді сталося з дружиною головного спадкоємця королівського престолу Великої Британії

Тривалий час Кейт Міддлтон витримувала мовчазну позицію, через яку навіть зʼявилися чутки, ніби принц Вільям зраджує її з кращою подругою . Проте з часом принцеса Уельська все ж розсекретила, що відбувається у її житті насправді. І новина ця була особливо невтішною, адже зʼясувалося, що Кейт Міддлтон діагностували рак . І все ж, як виявилося, навіть розповідаючи про свій діагноз принцеса дещо приховала від публіки… Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Джерела в Букінгемському палаці запевняють, що нещодавно Кейт Міддлтон довелося пережити операцію з видалення матки. Ймовірно, це було зроблено через новоутворення. Проте після операції принцесі Уельській діагностували онкозахворювання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Кейт Міддлтон не стала у своїй промові розсекречувати такі деталі та уточнювати свій діагноз. Проте журналіст Марк Рош, який спеціалізується на британській королівській родині, запевняє, що перевірені джерела з Букінгемського палацу стверджують, ніби у Кейт Міддлтон було виявлено рак товстої кишки. Про це повідомляє DayFR Euro.

За словами добре поінформованого джерела, все вказує на те, що вона перенесла гістеректомію, а також страждає на рак товстої кишки. Як пояснює інсайдер, принцеса Уельська проходить профілактичну хіміотерапію, яку можна робити вдома, не звертаючись до лікарні,
— зазначив журналіст Марк Рош.

Варто також зазначити, що Кейт Міддлтон в цілому не планувала говорити про свій діагноз на широкий загал. Проте невістка чинного короля була вимушена це зробити, оскільки інформацію про її стан здоровʼя дізналися журналісти. На тлі цього принцеса почала “діяти на випередження”, аби самостійно сповістити про рак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, чому чоловік Міддлтон не з’явився в її відеозізнанні про рак. Адже суспільство почало турбуватися щодо відсутності принца Вільяма, оскільки зазвичай подружжя майже завжди разом зʼявляється на публіці.