Кейт Міддлтон зізналася, чому насправді зникла... Але правда шокувала увесь світ! (ВІДЕО)

Знаменитості
1 864
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Виявилося, що Чарльз III – не єдиний в королівській родині, хто змушений боротися з вкрай важкою хворобою

Кейт Міддлтон нарешті відповіла, чому останнім часом все рідше зʼявляється на публіці. І виявилося, що причиною стали не ймовірні зради її чоловіка принца Вільяма з колишньою близькою подругою родини. Що саме відбувається у житті дружини головного спадкоємця королівського престолу Великої Британії — дізнавайтеся на Хочу!

Виявилося, що Кейт Міддлон діагностували рак. Про це вона публічно зізналася на тлі того, що в мережі почали стрімко поширюватися чутки щодо розпаду її родини. Однак зʼясувалося, що увесь цей час принц та принцеса переймалися зовсім іншими питаннями — намагалися побороти страшний недуг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами принцеси Уельської, їм разом з чоловіком знадобився час, аби розповісти невтішну новину дітям та не травмувати їх. Власне тому певний час подружжя приховувало стан здоровʼя Кейт від широкого загалу.

Це, звичайно, стало величезним шоком, і ми з Вільямом робили все можливе, щоб зберегти приватність заради нашої молодої сім'ї.
Як ви можете собі уявити, це зайняло певний період. Мені знадобився час, щоб відновитися після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре,
— зізналася Кейт Міддлтон.

На щастя, зараз принцеса Уельська почувається набагато краще. На даний момент Кейт Міддлтон проходить хіміотерапію та робить усе залежне, аби покращити стан здоровʼя.

Я почуваюся добре, і з кожним днем ​​стаю сильнішою, зосереджуючись на речах, які допоможуть мені вилікуватися; на моєму розумі, тілі та настрої. Те, що Вільям поруч зі мною, також є чудовим джерелом розради та заспокоєння. Як і кохання, підтримка й доброта, яку виявляють так багато з вас. Це так багато значить для нас обох,
— додала принцеса.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно рак діагностували й панівному королю Великої Британії. Про це стало відомо після того, як Чарльзу III зробили планову операцію.